Virksomhed


Stofix er en virksomhed med hovedkontor i Finland, som leverer de mest innovative teglbeklædningsløsninger. Siden grundlæggelsen i 1993 har virksomheden været på forkant med udviklingen inden for murværkstraditionen.Vores mål er at finde en måde at konstruere teglbeklædning på, som virkelig opfylder kravene til den moderne byggeindustri og -teknologi.

Stofix Denmark

Teglbeklædning med kvalitet

Vi startede vores egen produktion i 1997, og vi har siden da fremstillet vores energieffektive, teknisk overlegne teglbeklædningspaneler. Den automatiserede produktionslinje fremstiller Stofix-teglbeklædningspaneler under optimale, omhyggeligt kontrollerede forhold. For at garantere beklædningens holdbarhed bruger vi kun brændte teglpaneler fra velkendte producenter. Holdbarheden af Stofix’ teglbeklædning sikres med streng kvalitetskontrol af hele værdikæden, fra råmaterialer til fremstilling og montering.

Fremragende resultater med kontinuerlig produktudvikling

Stofix har taget et kæmpeskridt fremad, siden vi begyndte vores produktudvikling for to årtier siden. Vores udviklingsarbejde har overbevist forskere, arkitekter og ingeniører om, og et stigende antal af disse fagfolk er enige i, at Stofix er den smarteste måde at konstruere teglfacade på.

En virksomhed med en international dimension

Stofix-metoden til konstruktion af ægte teglfacade hurtigt og mere energieffektivt har tiltrukket sig betydelig interesse globalt set. Stofix-afdelinger er placeret i Finland, Sverige, Norge, Storbritannien og USA. Vi investerer også kraftigt på markederne i Frankrig, Benelux og Tyskland. Der leveres også konstant projekter i andre lande, og der findes yderligere oplysninger om disse under Referencer. Vores fabrik er placeret i Polen.

Stofix tænker på bæredygtighed

Vi ønsker at beskytte miljøet. Stofix produceres af genanvendelige materialer: Metal, Tegl og Natursten og alt produktionsaffald genanvendes. Stofix Murstenspaneler har et optil 50 % mindre CO2-fodaftryk sammelignet med traditionel opmuring.

stofix-taenker-pa-baeredygtighed

Vil du have mere specifikke oplysninger?

Vil du have mere specifikke oplysninger? Vi vil med glæde fortælle dig mere.