Separat konstruktion

Vælg en velfungerende separat konstruktion til din facade!

Stofix er ægte teglbeklædning, der kombinerer en traditionel, attraktiv tegloverflade med moderne monteringsteknologi. Stofix-teglfacade fastgøres på skinner, som giver luftcirkulation mellem varmeisoleringen og den udvendige beklædning.

 

 

To løsninger i én

Stofix-teglbeklædning består af to uafhængige systemer: En metalramme, som panelerne er monteret på, og som giver mulighed for af afhjælpe ujævnheder i den oprindelige facade, og den faktiske teglpanelbeklædning. De to systemer udgør sammen en moderne metode til konstruktion af teglbeklædning.

 

Stofix er fremstillet til at holde – og det vil din bygning også

Takket være den tynde konstruktion, som er separat i forhold til bygningens lastbærende konstruktion og sørger for luftcirkulation, tørrer Stofix hurtigt og beskadiger ikke fuger på grund af varmeudvidelse. Det forøger markant teglbeklædningens modstandsdygtighed. Mens traditionelle murstensbeklædninger, som kun tørrer på overfladen, holder sig i god stand mellem 30 og 50 år, kan Stofix-teglbeklædning holde mellem 50 og 100 år takket være sine luftcirkulationsegenskaber. En facade, som tørrer mellem regnvejrsdage og ventileres godt bag overfladen, er klart bedre til at bevare vægkonstruktionerne og deres isoleringsegenskaber.

Hjørnerne på en Stofix-facade ser nøjagtigt ud, som var de lavet af en murer. Til vindues- og dørrammer samt hjørner har Stofix et udvalg af præcist udmålte hjørnestykker.

 

Stofix egner sig også til bygninger med karakter

Gamle bygningers hjørner og vægge har aldrig helt den rigtige vinkel. Takket være det fleksible monteringssystem gør Stofix det muligt at rette op på ujævnheder i vægkonstruktioner. Fugerne i Stofix-teglpaneler forsegles på stedet med samme mikrosten, der bruges på fabrikken.Resultatet er en attraktiv, ægte teglfacade.

Vil du have mere specifikke oplysninger?

Vil du have mere specifikke oplysninger? Vi vil med glæde fortælle dig mere.