Projektdesign

Vi assisterer dig i planlægning af dit facadeprojekt, så du kan se, hvordan den endelige facade kommer til at se ud

Vi assisterer dig i planlægning af dit facaderenoveringsprojekt, så du kan se, hvordan den endelige facade kommer til at se ud. Det giver repræsentanter for en boligforening mulighed for at se, hvad der sker med bygningen, mens designeren assisteres i valget af de rigtige strukturelle muligheder såvel som overfladematerialerne.

 

Modellering

Med modellering kan vi med det samme vise, hvordan bygningens facade kommer til at se ud, når renoveringsprojektet er afsluttet. Vi kan også levere flere alternative modeller som en hjælp til at sammenligne udseendet af forskellige overfladematerialer. Samtidig får du et omkostningsestimat til projektet, som giver en bedre ide om, hvad du får, og hvad det vil koste.

Assistance med konstruktions- og facadedesign

Vi kan også yde assistance til konstruktionsingeniører og arkitekter ved design af bygningens detaljer, hvilket bidrager til at reducere den tid, der bruges på design.

Det hjælper dig, så du kan fortsætte projektet med så lille en indsats som mulig.

Vi kan også udarbejde et udkast til alle planer, der kræves af vores kunder til at ansøge om bygge- og andre tilladelser.

 

Sådan fungerer modellering

 

Monteringsdesign

Når der er truffet beslutning om facadens generelle udseende og konstruktion, opretter vi et diagram over placeringen af de forskellige elementer med Stofix CAD-applikationen, som endvidere omfatter arbejdsinstruktioner til montører.

Anmod om et tilbud

Brug formularen til venstre til at fortælle os mere om dit projekt, eller anmod om et mere konkurrencedygtigt tilbud!

Vil du have mere specifikke oplysninger?

Vil du have mere specifikke oplysninger? Vi vil med glæde fortælle dig mere.