Instruktioner

Dokumentation og instruktioner

Dokumentation og instruktioner indeholder praktiske oplysninger, hvis du overvejer Stofix-teglpladebeklædning eller arbejder med Stofix-beklædningsprojekter. De forskellige kategorier hjælper dig med at finde det, som du leder efter.

 

For designere

Vi vil gøre dit arbejde nemmere. Dokumentation og instruktioner indeholder tekniske detaljer, arbejdsspecifikationer og andre materialer, som kan hentes og føjes til dine planlægningsdokumenter samt spare tid og arbejde. Som vi alle ved, er det ikke værd at udføre det samme job to gange!

 

For entreprenører

Stofix hjælper entreprenører med at blive eksperter i teglpanelbeklædning. For at gøre dit Stofix-monteringsprojekt nemmere findes der arbejdsinstruktioner i Dokumentation og instruktioner, og vi vil med glæde yde mere support, når projektet først er skudt i gang.Husk at læse om de fordele, et partnerskab med Stofix kan tilbyde!

 

For beboere

Montering af Stofix-teglbeklædning er en beboervenlig renoveringsmetode. Bygningen skal ikke tildækkes med stillads og plader i flere måneder, og monteringsprojektet kan udføres på alle årstider uden at forstyrre beboerne i bygningen unødigt. Materialerne i Dokumentation og instruktioner er tænkt som en hjælp til at få flere oplysninger om Stofix-teglbeklædning og de forskellige faser i monteringsprojektet.

 

Design- og monteringsinstruktioner

Hent instruktionerne »

 

Se en monteringsvideo:

 

Vil du have mere specifikke oplysninger?

Vil du have mere specifikke oplysninger? Vi vil med glæde fortælle dig mere.