Anvendelse med betonelementer

Stofix-beklædning til bygninger af betonelementer

Med Stofix-teglbeklædning og dets enestående monteringssystem er det muligt at bygge en velfungerende facade, der opfylder moderne tekniske krav, forbedrer bygningens U-faktor ved at forøge varmeisoleringen og i processen gør bygningens udseende mere attraktivt.

 

 

Udskift eller tildæk

Afhængigt af den aktuelle beklædnings tilstand og den underliggende konstruktions funktionalitet er det muligt enten at udskifte den gamle ydervæg med Stofix-teglpaneler eller montere panelerne på den gamle ydervæg.

 

Tildækning af den gamle facade

Konstruktion af Stofix-beklædningen oven på den gamle facade giver mulighed for at montere mere varmeisolering i konstruktionen, og den originale struktur holdes tør takket være fornøden luftcirkulation. Væggens energiforbrug reduceres derfor. Samtidig kan du opdatere bygningens udseende ved at vælge et for øjet smukt overflademateriale!

 

Demontering af den gamle facade

Undertiden er den bedste metode til at afhjælpe problemerne med den gamle facade at udskifte den med en ny. Med Stofix-teglbeklædning er det muligt at bygge en velfungerende facade, der opfylder moderne tekniske krav og forbedrer bygningens U-faktor ved at forøge varmeisoleringen – med kun en lille ændring af bygningens udvendige dimensioner.

 

 

Et ægte ansigtsløft

Stofix er ideel til bygninger, der skal have et nyt udseende – for at udskifte en falmet betonbeklædning eller et på anden måde utiltalende udseende.

 

Se en video om de mest almindelige problemer med bygninger af præfabrikerede betonelementer

Julkisivuyhdistys (den finske facadesammenslutning) har udgivet en video, som illustrerer nogle af problemerne med facader på bygninger af præfabrikerede betonelementer bygget i 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne.

 

Anmod om et tilbud på Stofix-teglbeklædning til din bygning

Vi vil med glæde fortælle dig mere om, hvordan Stofix-teglbeklædning kan gøre din bygning bedre.

Vil du have mere specifikke oplysninger?

Vil du have mere specifikke oplysninger? Vi vil med glæde fortælle dig mere.